Cremele pentru marirea sanilor pot oferi o marire in plus a sanilor daca sunt folosite impreuna cu pastilele pentru marirea sanilor. Principiile din spatele maririi sanilor cu creme sunt similare cu ale pastilelor pentru marirea sanilor: elibereaza ingrediente din plante cu efect asemanator cu al estrogenilor catre san, stimuland receptorii pentru estrogeni din glandele mamare sa produca tesut mamar aditional.


Avand in vedere ca ingredientele sunt eliberate local, pot fi mai targetate decat o pastila pentru marirea sanilor, care trebuie digerata, si care mai are cativa pasi de trecut pana sa ajunga in sistemul circulator si sa isi faca efectul de crestere a bustului.


Cremele pentru marirea sanilor pot de asemenea sa ajute la tonifierea sanilor, facandu-i mai fini, mai tonifiati si chiar ridicandu-i un pic. Asa ca ar fi bine ca atunci cand cumparati o crema pentru marirea sanilor sa va uitati sa aiba ca ingrediente aloe vera, almond oil si ulei safflower pentru a obtine acel efect de ridicare, tonifiere si fermitate al sanului. Aceste ingrediente le gasiti spre exemplu in crema Breast Actives pentru marirea sanilor.


Pot sa folosesc cremele pentru marirea sanilor singure, adica fara sa folosesc pastile pentru marirea sanilor?


Cremele pentru marirea sanilor nu ar trebui folosite singure. Folosindu-le singure, nu pot oferi cantitati suficiente de ingrediente active corpului care le poate oferi o pastila pentru marirea sanilor. Sistemele de eliberare locala au avantajul ca sunt mai bine targetate, dar dezavantajul este volumul de ingrediente active scazut care nu poate fi comparat cu cele existente intr-o cutie de pastile pentru marirea sanilor.
Daca alegeti sa folositi doar crema pentru marirea sanilor, puteti sa va asteptati la un efect de tonifiere si de ridicare a sanilor. Puteti chiar sa va asteptati si la o crestere usoara a sanilor, dar redusa comparativ fata de marirea care ati putea-o obtine folosind si creme si pastile pentru marirea sanilor.


Va vom prezenta in continuare cele mai importante creme pentru marirea sanilor vandute pe piata internationala a produselor pentru marirea sanilorCrema Breast Actives- www.breastactives.com.ro

Crema Breast Success- www.breastsuccess.ro

Lotiunea Grobust- www.grobust.ro

Gel Bust Breast Enlarger pentru un efect imediat de marire a sanilor - ww.sanatatesexuala.ro

Sustinut de www.sanatatenaturala.ro. | ANPC | © 2014 MarireaSanilor.com. Toate drepturile rezervate.