5 cele mai bune plante pentru marirea sanilor

Utilizarea plantelor pentru marirea naturala a sanilor nu mai este o noutate. Efectul de marire al plantelor  a fost folosit in medicina alternativa inca de pe timpuri. Stiinta moderna incepe de pe acum sa fie constienta de aspectele sanatoase ale fitoestrogenilor si a rolului lor in cresterea sanilor si sanatatea lor. Cele mai bune 5 plante pentru marirea sanilor nu numai ca sunt eficiente ci sunt si disponibile pe scara larga.

images (1)

Fennel sau chimenul dulce

download

Fennelul a fost utilizat de secole  pentru marirea sanilor si pentru stimularea lactatiei la mamici. Pentru stimularea lactatiei la mamici fenelul se poate folosi in ceaiuri sau in lotiuni si se maseaza direct pe sani. Fenelul este folosit de asemenea in tratarea amenoreei, aginei, astmului, arsuri la stomac, tensiune arteriala mare si pentru a creste dorinta sexuala la femei. Este bogata in fitonutrienti care maresc tesutul mamar.

Schinduful

images

Schinduful este o planta comuna care de asemenea a fost utilizata ca planta medicinala pe o lunga perioada de timp. Este un puternic fitoestrogen si unul dintre cele mai puternice stimulente naturale ale prolactinei. Estrogenul si prolactina sunt necesare pentru hormonii care stimuleaza cresterea sanilor iar schinduful  le are pe amandoua.

Trifoiul rosu

download (1)

Trifoiu rosu este o planta care este utilizata in tratarea oricarei boli de la tuse pana la cancer, dar puterile sale in marirea sanilor sunt incontestabile. Trifoiul rosu contine patru fitoestrogeni diferiti incluzand si genisteina(fitoestrogen al  isoflavonelor). Genisteina estein  special benefica pentru marirea tesutului mamar deoarece se leagă de receptorii de estradiol, care sunt specific asociati cu dezvoltarea tesutului mamar.

Saw Palmetto

download (2)

Fructele de Saw Palmetto fac parte din ierburile traditionale ale nativilor americani. Este utilizata de barbati pentru a trata prostata dar este la fel de eficienta pentru marirea sanilor. Saw Palmetto ajuta la controlul excesului de testosteron care ar putea de alfel sa opreasca dezvoltarea sanilor.

Wild Yam

download (3)

Acesta planta este una din cele mai larg utilizate plante pentru sanatatea femeilor. Wild Yam este folosita inca de pe vechi timpuri pentru beneficiile pe care le are asupra sistemului reproductiv la femei, inclusiv sindromul premenstrual si probleme legate de menopauza. Pot fi luate sub forma de capsule sau ceai. Pudra rezultata din aceasta planta poate fi folosita in creme normale sau creme vaginale si poate si inclusa si in lotiunea pentru masaj al sanilor. Fitonutrientul din aceasta planta este unul complementar impreuna cu cei din schinduf care au un rol  la cresterea tesutului mamar implicit la marirea sanilor.

Chimenul dulce, schinduful, sau palmetto si wild yam pot fi gasite in magazinele naturiste sau pot fi comandate de pe internet. Nu incercati sa le folositi pe toate 5 simultan. Folositi cate o planta pe rand sau cel mult 2 sau 3 odata. Utilizand plante diferite din cand in cand este unul din secrete pentru cresterea sanilor.

Noi va recomandam Capsulele Breast Actives si Breast Success care contin unele din aceste plante.

breast_active-ing breast_success_pilule_marirea_sanilor-1338194420-568-d_pic