Avantajele bustului generos

Frumuseţea sânilor mari

Multe dintre femei care se uită în oglindă în fiecare diimagesmineaţă  realizează că nu sunt mulţumite de dimensiunea sânilor lor. Se poate afirma că aproape trei sferturi din femeile din lume au o problemă  cu dimensiunea bustului sau cu forma acestuia. Societatea pare să indică faptul că pentru o femeie ca să devină cu adevărat feminină trebuie să aibă un bust rotund, mare şi ferm si de aceea s-a ceeat o mare reţea de produse pentru marire de multe miliarde . Vestea bună este că femeile cu bust generos se pot bucura de multe avantaje pe care imaginea lor le-o poate reda. 300x0_13861522576e4e1f9d

Avantajele sanilor mari

Este o frumuseţe a sânilor inerentă şi acest lucru  duce dincolo de sexappeal-ul exercitat asupra bărbaţilor. Unele din motive de luat în considerare dacă doriţi să vă măriţi sânii sunt:

  1. Alegerea vestimentară: femeile care au bustul generos, de obicei, au o imagine mai bună asupra corpului deoarece au mai multe haine în care sânii se văd mai bine decât femeile care au sânii mai mici care nu se simt confortabil în hainele purtate. Adevărul crud este acela că majoritatea creatorilor de modă, creează haine după modele cu burstul mare asa că femeile cu sânii mici trebuie să recupereze din urmă dimensiunea ideală pe care creatorii o au în minte. Hainele cu decolteu adânc  sau hainele mulate  apar foarte atrăgătoare pe femeile cu bustul mare şi păşesc pe stradă cu o mai mare stimă de sine.
  2. Bikini: cănd bărbaţii se îndreaptă către plajă, prima dată văd femeile cu sânii mari care merg încrezătoare în corpul lor imbrăcat în bikinni sau constume de baie. Acele femei vor fi mai relaxate şi vor reuşi să interacţioneze mai uşor cu alţi oamenii într-o mainera mai prietenoasă fără a a o face cu bună ştiinţă. Acele femei se vor bucura mai mult de soare fără griji.
  3. Lejeria intimă: un alt motiv pro mărirea sânilor este acela că bustul mai mare va completa lejer lenjeria intimă şi va face femeia să se simtă mai sexy.  Cu siguranţă partenerul va fi înfierbântat  iar ea se va simţi şi mai bine în pielea ei.
    1. 05_61445449
  4. Sutienele : femeile cu sânii mici au misiune dificilă să găsească dimensiunea corectă a cuperor sutienului în opoziţie cu femeile cu sânii mari care găsesc de obicei uşor cupa potrivită.
  5. Rochiile : femeile cu bust
    ul generos au o varietate mare de rochii de unde să aleagă datorită cupelor mari care se aşează bine în aproape orice rochie.
  6. Bluze: femeile care au sânii mari, rotunzi şi fermi pot purta orice tip de bluze sau topuri mulate care scot sănii şi trupul în evidenţă, iar la polul opus se află femeile cu bustul mic care sunt tentate întotdeauna să poarte topuri care nu atrag atenţia către sânii lor.

V-am enumerat pe scurt principalele motive pentru care este bine să avem sânii mari şi aici nu este vorba numai de aspectul exterior ci şi de stima de sine şi de senzaţia de a fi in pielea ta, de a te simţi încrezătoare şi puternică.

O recomandare ar fi Pachetul Breast Success format din crema Breast Success si Tabletele concentrate Breast Success. Impreună pot aduce bustului până la 2 numere la cupele sutienului.

 

poza_33_22

brs_tablets