Implanturile mamare VS. pilulele pe baza de plante

De ce majoritatea femeilor prefera marirea sanilor cu ajutorul suplimetelor pe baza de plante?

Sanii unei femei sunt parte din frumusetea ei si in multe cazuri se pare ca societatea a decis: cu cat mai mari cu atat mai bine. Statisticile spun ca aproape 75% din femei sunt cumva nemultumite de marimea sanilor proprii si ca ar face orice pentru a rectifica problema. Acele femei care vor sa evite cheltuielile si riscurile implicate in operatia de implanturi cu silicon, cel mai des nu vor opta pentru marire sanilor cu ajutorul pastilelor.

Sani si frumusete breast-enlargement-implant

Societatea judeca ca ataractivitatea unei femei se reduce la marimea sanilor acesteia. De aceea femeile care sunt doatate natural sunt considerate mai sexy si cu un sex-appeal mai mare. Din moment ce sanii joaca un rol important in frumusetea femeii, ea va face orice pentru a-si mari bustul. Acesta este motivul pentru care exista o industie pentru marirea sanilor de miliarde de dolari cu implanturi chirurgicale destul de populare. Totusi in ultimii ani, femeile au ales tot mai mult marirea sanilor cu ajutorul pastilelor pe baza de plante in defavoarea implanturilor mamare.

Problema implanturilor

Dupa ce au castigat popularitate pe o perioada asa lunga de timp, implanturile au inceput sa fie mai putin apreciate de femei datorita urmatoarelor motive:

  1. Arata si se simte: in timp ce implanturile se stiu ca aduc rezultate rapide care raman timp de 5-7 ani inainte sa fie schimbate, reiese faptul ca femeile incep sa considere ca implanturile arata si se simt ca fiind ne-naturale. Ele apar ca fiind false iar acest lucru nu le mai multumeste pe fameile dornice de implanturi mamare. Oricine isi poate da seama acum ce femeie si-a facut implat si ce femeie are bustul dezvoltat natural.
  2. Cicatrici : femeile care apeleaza la implanturi ar putea ramane cu cicatrici iar in unele cazuri implantul se poate intari si implanturile scoase sau scimages (2)himbate mai devreme decat a fost preconizat.

 

 

     3.Implicarea costului: implanturile mamare pot fi destul de costisitoare

download

si trebuie schimbate o data la 5-7 ani. De asemenea trebuie luat in considerare si faptul ca trebuie sa va masati implanturile pentru a ramane in forma de cateva ori pe zi pentru a preveni rigiditatea lor.

4.Riscul asumat: femeile trebuie sa indure riscul operatiei la fel ca si cel al cicatricilor din jurul sanilor sau din orice alt loc in care implanturile vor fi inserate.

Siguranta suplimentelor pentru marirea sanilor

Suplimentele pentru marirea sanilor pe de alta parte, sunt us

or de utilizat mai ales cand optati pentru cele care contin extracte din plante. Aceste pastile sunt facute din extracte din plante comune, cunoscute ca avand  proprietati de stimulare a cresterii sanilor. Ingredientele din pastilele pentru marirea sanilor sunt sub forma de fitoestrogeni care sunt asemanatori cu estrogenii, doar ca sunt extrasi din plante si stimuleaza, la fel ca ei, cresterea tesutului mamar.

breast_success_pilule_marirea_sanilor-1338194420-568-d_picbreast_active-ing

Un exemplu bun de suplimente pentru marirea sanilor sunt: Breast Actives si Breast Success.