Comenzi: 0744-569-069 comanda@marireasanilor.com

Comanda

Introduceti in casuta de mai jos rezultatul operatiei


Plasarea comenzi
I: Care este avantajul de a va face cumparaturile de la un singur magazin, www.Sanatatesexuala.ro ?
R: La Sanatatesexuala.ro ne tratam in mod egal toti clientii, indiferent de comanda sau statut . Odata ce va alegeti un produs de la un magazin, alt produs de la alt magazin etc, niciodata nu veti beneficia de atentia deosebita a vreunuia dintre ele. Optand pentru un singur magazin, veti beneficia de comanda procesata imediat 24/7, discount-uri incepand cu a doua comanda (daca nu ati primit din prima un discount de cantitate), dar si posibilitatea de a avea o persoana dedicata cu care veti tine legatura. Cand aveti o problema, puteti apela cu incredere la noi si o vom rezolva.

I: De ce sa fac comanda online?
R: Comenzile online prezinta un mare avantaj, ca pot fi lansate la orice ora, in orice timp zi/noapte, acestea fiind preluate in ordinea plasarii lor. Bineinteles, puteti comanda si telefonic daca va este mai usor sunand la 0744569069.

I: Cum plasez comanda online?
R: Aveti la alegere 3 metode de a plasa o comanda online:
a."Comanda rapida Online"
Alegeti-va produsele dorite si plasati o comanda rapida, fara a va inregistra pe site . Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoana sau firma, pe numele careia se va emite factura fiscala, precum si adresa de livrare, in cazul in care nu se doreste ridicarea produsului de la sediu.
b."Comanda rapida prin telefon"
Puteti cumpara produsele noastre contactandu-ne si specificand numele produsului, cantitatea dorita si datele pentru livrare (Nume, adresa si numar de telefon). Sunati pentru asta la 0744569069
c."Autentificare pe site"
Daca sunteti client vechi folositi un cont activ. Daca este prima data cand cumparati de la noi, creati-va un cont prin simpla introducere a unor date ce ne sunt folositoare in emiterea facturilor fiscale precum si la livrarea corecta a produselor comandate de dumneavoastra.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre www.Sanatatesexuala.ro, nici de catre firmele de curierat partenere.
Mai mult, cand va creati un cont pe www.sanatatesexuala.ro veti putea beneficia de un discount de 3%, la orice produs, care se poate cumula cu alt discount de fidelizare.

I: Cum se desfasoara o comanda?
R: Fie ca ati lansat comanda telefonic sau online, ne ocupam in cel mai scurt timp de solicitarea dumneavoastra.

Cum ne ocupam:
- verificam produsele din comanda, disponibilitatea acestora, compatibilitatea lor (in cazul in care ne este solicitat acest lucru);
- In cazul in care un produs nu este disponibil, de comun acord, il vom inlocui ori scoate din comanda.

I: Cum pot afla detalii suplimentare despre un produs?
R: Luand legatura prin e-mail sau telefon cu Departamentul Relatii Clienti, ale caror adrese si numere le gasiti in sectiunea ‘’Contact’’.

I: Care este valoarea minima a unei comenzi?
R: Pe Sanatatesexuala.ro nu exista o valoare minima pentru a face comanda.

Plata produselor
I: Care sunt metodele de plata la Sanatatesexuala.ro ?
R: 1. Plata ramburs. Se plateste contravaloarea produselor, agentului care face livrarea sau la ghiseul oficiului postal de care apartine adresa dumneavoastra, impreuna cu taxele aferente, incluse in valoarea facturii.
R: 2. Plata cu numerar la sediul nostru din Iasi sau la depozitul din Bucuresti.
R: 3. Plata prin virament bancar (ordin de plata). Pentru aceasta modalitate de plata va rugam sa solicitati trimiterea facturii proforme de catre un operator, factura trimisa automat de sistem este o factura proforma DOAR cu titlu INFORMATIV, nu constituie obligativitate contractuala si in anumite situatii poate fi eronata. Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. Prime Advertising S.R.L. Datele de care aveti nevoie pentru a face acest virament:

Pentru persoane din Romania:
SC Prime Advertising SRL
RO15734153
J27/1250/2003
Cont RON ro88brde280sv15032482800
Banca BRD Groupe Societe Generale
Adresa bancii: Piatra Neamt, str Lt Draghiescu nr 13

Pentru persoane din afara Romaniei
SC Prime Advertising SRL
RO15734153
J27/1250/2003
Cont EURO RO51BRDE280SV20304202800
BIC: BRDEROBU
Banca BRD Groupe Societe Generale
Adresa bancii: Piatra Neamt, str Lt Draghiescu nr 13

R: 4. Plata online prin sistemul PayPal. Practic trebuie sa creati un cont PayPal- sistem securizat de plata online- practic aici introduceti datele cardului dumneavoastra- nu ne furnizati noua date de pe el.
Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzactii, iar la primirea coletului nu veti mai avea nimic de achitat.

Livrarea comenzii
I: Cum stiu cand pot ridica o comanda de la sediu Sanatatesexuala.ro ?
R: Veti fi contactat telefonic de unul dintre consultantii de vanzari pentru a va confirma intervalul orar in care puteti ridica comanda din sediu sau din depozit.

I: Cum pot urmari statusul coletului?
R: A doua zi dupa ce efectuati comanda, daca ati optat pentru livrarea prin curier, contactati-ne si solicitati-nenumarul AWB al coletului dumneavoastra. Veti primi un cod pe care va trebui sa il introduceti in formularul firmei de curierat prin care v-a fost expediat coletul.

I: De ce nu a plecat comanda? V-am trimis confirmarea platii .
R: Comanda se livreaza dupa procesarea platii, care este transmisa si confirmata de catre banca.

I: Cum pot primi o comanda in tara ?
R: Livrarea in tara se efectueaza prin serviciul de curierat rapid sau prin Posta Romana cu perceperea taxei aferente conditiilor contractuale.
CONTINUA
Catalog
Nu aveți nici un produs în coș