Ce trebuie să ştiţi înainte de a vă pune implanturi mamare

Sunt câteva lucruri importante care trebuie luate în considerare înainte de a decide să-    ţi faci un implant mamar, incluzând înţelegerea aşteptărilor proprii şi motivele pentru care iţi faci această operaţie.  Mai jos aveţi câteva lucruri pe care ar trebui să le luaţi în considerare înainte să va hotărâţi să aveţi un implant mamar:

images

  • Implanturile mamare nu sunt dispozitive pentru o viaţă întreagă; cu cât vei avea implanturile mai mult timp, cel mai sigur va fi pentru tine să le scoţi.
  • Cu cât vei avea mai mult implanturile, cel mai sigur vei experimenta complicaţii şi reacţii adverse.

262x393__7592344

  • Cea mai comună şi locală complicaţie care are şi reacţii adverse sunt contracţiile capsulare, o nouă operaţie şi duce la scoaterea implantului. . Alte complicaţii sunt: rupturi sau desumflări, încreţire, sâni asimetrici, cicatrici, durere şi infecţie la incizia iniţială.

implant-mamar

  • Trebuie să vă asumaţi faptul că veţi avea nevoie de operaţii adiţionale.
  • Multe din schimbările sânilor după implantare pot fi din punct de vedere cosmetic ireversibile.

61410031

  • Dacă vă veţi scoate  implanturile şi nu le veţi înlocui , veţi simţi schimbări în interiorul sânului dumneavoastră natural cum ar fi : dâmburi, plieri, încreţiri, pierdere a ţesutului mamar sau alte schimbări cosmetice nedorite.
  • Dacă aveţi implanturi mamare , trebuie să vă monitorizaţi sânii pentru tot restul vieţii. Dacă veţi observa modificări ale sânului  trebuie să mergeţi la doctor imediat.
  • Dacă aveţi implanturi cu gel siliconic trebuie să mergeţi periodic la medic pentru a vă face un examen RMN pentru a detecta rupturile  care nu dau simptome(aşa-zisele rupturi silenţioase). Pentru a detecta rupturile silenţioase se recomandă câte 1 screening în fiecare an.
  • Dacă aveţi implanturi mamare, puteţi avea un risc scăzut de a dezvolta un cancer rar numit  limfom anaplazic cu celule mari care se formează în ţesutul din jurul implantului. Acest tip de cancer nu este un cancer de sân. Femeile diagnosticate cu acest tip de cancer trebuie să facă operaţie, chimioterapie sau terapie cu radiaţii pentru a scăpa de el.

 breast-enlargement-implant

Acestea fiind spuse cel mai sigur mod de a vă mări sânii sunt suplimentele pe bază de plante care nu are nicio reacţie adversă şi nu implică operaţie, recuperare, dureri etc. Pentru mai multe informaţii accesaţi www.marireasanilor.com